Helisalta tuli vähän verenvuoto ja toipui synnytyksestä. Helisa on tunnollinen ja huolehtivainen pennuille. Muut kissat eivät mennä boxin lähelle, koska kissanpennut ovat outoja heille. He oppivat jotain uutta asioita. Titus on pentujen isä. Luonnollinen asia että Titus osallistuu pentujen elämään.

Rex ei uskalla mennä lähelle boxia. Koska Rex tiesi että siellä on kissanpentuja. Poika, Rex ja Sissi eivät häiritse Helisaa. Me olemme tyytyväisiä että Helisa hoivaa hyvin pentuja.

Olin kirjoittanut muistiin vihkoon kun pentujen painokehityksen seuranta. Kirjoitin ylös pentujen painotiedot. Punnitsen pentuja kaksi kertaa päivässä. Koska Sheba oli kevein 110 g ja Shaher on painavin pentu 128 g. Sheba näytti pieniltä kuin Shaher tai Sérénite näyttivät isolta. Paremmin seuraamme pentujen painokehityksiä syntymästä 4-6 viikkoon asti.

Emme halua että pennut tulevat laihoiksi. En koskaan unohda että Helisan ja Heiska kasvattaja ei syötä märkä ruokia tai kissanruokia Helisalle ja Heiskalle. Koska kasvattaja antoi minulle ohjeen paperin, joka luki "kuivapapuja ja vettä". Minä hämmästyin .. Me päätimme että pitää antaa kissanruokia ja märkä ruokia, kuivaruokia pennuille. Helisan pennut eivät tarvitse olla laihoina.